Samarbetspartners

Vi älskar att jobba tillsammans med de kompetenta entreprenörer som finns i bröllopsbranschen. Därför vill vi också tipsa er om dem!

Skräddare

Vi på Bröllopslandet syr inte om klänningar själva, utan rekommenderar att ni går till Eva-Lena och Anette på Andersson & Lidström. Hos dem kan ni känna att både ni och brudklänningen är i säkra händer.

Florist och event-koordinator

Det finns inte ord för hur bra Elin på Festfint är. Vi har både gjort samarbeten med henne samt sett hennes arbete ”live” på bröllop där vi varit gäster. Skapar magi med allt!

Fotografer

Många av bilderna på vår hemsida är från olika samarbeten tillsammans med fotografer vi tycker om! Att anlita rätt fotograf till bröllopsdagen är superviktigt. Här kommer några stycken som vi själva skulle kunna boka:

Malin, Hejfoto – Erfaren, trygg och otroligt duktig. Har bland annat tagit de magiska bilderna på Elin från fotograferingen på Fagerudd, maj 2021.

Marta, ThisIsMartaPhotography – Drömska bilder med koppling till naturen. Fotade ett av våra första samarbeten på Ramsjö Gård!

Maria, mariawideman.se – Jordnära, avslappnad och en av de absolut bästa att jobba med. Har fotat våra klänningar både med och utan oss!

Agnes, Fotograf Agnes Achrén – Vår ”lokala” fotograf i området som fotat både brudklänningar och bilder på oss!

Fjärdhundraland

Vi är en del av Fjärdhundraland som samlar upplevelser i Uppsala och Enköpingsområdet. Ska ni besöka oss så passa på att göra en heldagsutflykt till de olika gårdsbutiker och caféer som finns i närheten! Kika gärna på deras karta för att planera er utflyktsrutt!