Vanliga frågor

Vad kostar en brudklänning?

Vi har klänningar mellan 2600-25000kr. Om du undrar över priset på någon speciell klänning så får du gärna kontakta oss!

När behöver jag köpa min brudklänning?

Vi rekommenderar att man köper klänningen minst ett halvår i förväg. Det tar ca 4,5 månad för oss att få hem klänningen från leverantör, och skulle man behöva sy upp den eller ändra något annat så behöver man ha lite extra tid för det också.

Hyr ni ut brudklänningar?

Nej, det gör vi inte. Klänningarna vi har i butiken är bara till för att prova – sen beställer vi hem en ny klänning i rätt storlek direkt från leverantören.

Vilka storlekar har ni hemma?

Vi har brudklänningar i storlekarna 34-54 hemma, men det går oftast att prova klänningarna även om de inte är rätt storlek. Vi beställer hem klänningen efter just dina mått när du köper den. Vi har också flertalet brudklänningar från leverantörernas ”plus size”-kollektioner och de klänningarna går att beställa hem upp till storlek 62.

Vilken typ av brudklänning ska jag ha?

De flesta vet inte vilken brudklänningsmodell man passar i förrän man börjar prova. Det är bra att ha kikat runt lite innan för att få lite inspiration, men ha ett öppet sinne när ni provar klänningarna sen! Det kan vara så att man är inställd på en klänning med lång ärm, prinsessklänning eller sjöjungfrumodell, men hittar något helt annat.

Foto: @thisismartaphotography